Start jouw actie voor het WKZ

Kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis willen dolgraag weer fietsen, spelen, even vergeten dat ze ziek zijn. Beter worden staat als wens natuurlijk op nummer één. Dit snappen we heel goed, dus doen wij er alles aan om het verblijf zo fijn mogelijk te maken. Daarnaast financieren we onderzoek. Want onze artsen kunnen klachten vaak wel verminderen, maar nog niet definitief verhelpen. Daar is veel onderzoek voor nodig naar nieuwe behandelingen en innovaties in de zorg. Zodat patiëntjes in het WKZ, maar ook in andere ziekenhuizen, daar zo snel mogelijk van profiteren.

Jij kunt ons daarbij helpen, zodat wij zoveel mogelijk kunnen betekenen voor kinderen in het WKZ. Start nu jouw eigen actie en bedenk een creatieve manier om geld in te zamelen, zoals een sponsorloop, sporttoernooi of een inzameling tijdens een jubileum of verjaardag. 

Read more Read less
View all

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
View all

Kom in actie op Koningsdag en bezorg kinderen in het WKZ een glimlach

16-04-2019 | 14:11 Koning Willem-Alexander is bijna jarig en 27 april kleurt Nederland oranje. Koningsdag is ook dé dag om in actie te komen voor kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Verkoop bijvoorbeeld spullen op de vrijmarkt, maak muziek, verkoop koekjes en drinken of zet een grabbelton neer en zamel geld in voor het WKZ. Maak nu een actiepagina aan of doneer direct. Veel succes en alvast een fijne Koningsdag!
Read more
View all donors

Jet

16-07-2019 | 11:14 To: Vierdaagse Detachement MSB Woensdrecht Als oud militair wil je toch betrokken blijven en tevens een goed doel steunen heel veel succes