Gezonde spieren inzetten voor zieke spieren

This is the fundraising page of Annemieke Maas
Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal 483a158e9b30417f8cc1f39767d6bc06e7096096
from € 125 (0%)

Onder het motto; met gezonde spieren kunnen we zieke spieren helpen, is het mogelijk in 2017 om je alleen of samen met een team van vrienden en collega’s in te zetten voor Stichting Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren wil de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte. De opbrengst van de Dam tot Damloop draagt bij aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het WKZ in Utrecht, zodat er in de toekomst nog meer kinderen met een mogelijke spierziekte gebruik kunnen maken van gecentraliseerd zorgonderzoek en diagnosestelling. Met de extra kennis en data die hieruit voortvloeit kan er vervolgens nog meer onderzoek worden gedaan om spierziekten uiteindelijk de wereld uit te helpen.

De dam tot damloop is 1 van de grootste businesslopen ter wereld en een bijzondere gebeurtenis. Waarom zouden we dit alleen voor onszelf doen als we er ook anderen mee kunnen helpen?
Ik houd ontzettend van hardlopen en wil daarom deelnemen aan de dam tot damloop voor de stichting Spieren voor Spieren. Het minimale donatiebedrag is €125, maar ik hoop natuurlijk veel meer op te halen!
Ook hoop ik met deze actie anderen te inspireren met me mee te doen en zich in te zetten voor de stichting!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.