Strijders voor Strijders

Dit is de actie van Axel Baars

( Lid van team: Strijders voor Strijders )

van totaal € 1.500 (27%)
Actie is afgesloten

Ik ben Axel, en loop dit jaar samen met Sander, Pascal, Noëlle, Debbie, Bianca, Erik en Bas, en Christianne als onze verzorgster, de vierdaagse. Dit is op zich niet heel bijzonder, duizenden mensen doen dit per jaar. Wel bijzonder is het doel waarvoor we lopen, de Neonatologische Intensive Care Units (NICU's) van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Hier liggen de kleinste kindjes, die nog niet zonder hulp in leven kunnen blijven. Wij willen dan ook geld inzamelen om de zorg op de afdeling nog beter te maken dan deze al is. En daar is jouw bijdrage voor nodig.

Zelf ben ik vorig jaar vader geworden van een vroeggeboren tweeling, Morris en Dexter. Na een erg spannende tijd hebben ze helaas de strijd niet kunnen winnen en hebben we afscheid moeten nemen van de kleine strijders.

Ondanks deze verdrietige afloop zijn er vooral mooie herinneringen gemaakt op NICU van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Met dank aan iedereen die daar werkt. Dit moet natuurlijk blijven doorgaan, zodat alle ouders van prematuren zich ondanks alle zorgen toch echt papa en mama kunnen voelen. Ongeacht de afloop.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.