Londen - Utrecht

This is the fundraising page of Christian Hogeveen
Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal 0ebf5ed3a925d3b24f3e2780fc1cd2e9253a0000
from € 3.000 (114%)

Nog nooit op een racefiets gezeten, maar nu aan het trainen om in vier dagen van Londen naar Utrecht te fietsen. Ter ere van de 60 jarige verjaardag van nijntje halen we geld op voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Als dat nog niet voldoende motivatie is om te geven, dan wil ik bij een mooi bedrag ook een keer komen koken. :-)

Meer info:
De donatie zal gebruikt worden voor het financieren van het KINDERSPORTCENTRUM WKZ UTRECHT 'Alle kinderen moeten kunnen sporten en bewegen'

Sport en spel maken een belangrijk deel uit van onze cultuur. Het draagt bij aan de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van elk kind. Toch kunnen er veel barrières zijn waardoor kinderen niet mee (kunnen) doen aan sportactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan kinderen met chronische ziektes of beperkingen. Daarom wil het WKZ het kindersportcentrum binnen het kinderbewegingscentrum realiseren. Zo biedt het centrum kinderen met een chronische ziekte of beperking, de mogelijkheid om te sporten en bewegen in en rondom het WKZ.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
01-04-2016 | 10:00