Strijders voor strijders!

Dit is de actie van Debbie Doomen

( Lid van team: Strijders voor Strijders )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (74%)

Dit jaar loop ik samen met Axel, Sander, Pascal, Noëlle, Bianca, Erik en Bas, en Christianne als onze verzorgster, de Nijmeegse vierdaagse voor de tweede keer. Dit jaar wordt het extra bijzonder, omdat we gesponsord gaan lopen, met als doel de Neonatologische Intensive Care Units (NICU's) van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Hier liggen de kleinste kindjes, die nog niet zonder hulp in leven kunnen blijven. Wij willen zo veel mogelijk geld inzamelen om de zorg op de afdeling nog beter te maken dan deze al is. Initiatief is genomen na een indrukwekkend, maar verdrietig verhaal van 2 collega's, tevens vrienden van me die afgelopen jaar hun 2 kanjers de strijd om te overleven zagen verliezen. Zelf ben ik twee en halve maand te vroeg geboren. Eens een strijder, altijd een strijder! Help ons mee om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Wilhelmina kinderziekenhuis en daarmee de ouders van prematuren en de kleine strijders zelf. Alvast bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
17-07-2017 | 12:58
16-07-2017 | 22:28
17-06-2017 | 10:24
15-05-2017 | 10:49 Het lopen van de vierdaagse is al heel knap, laat staan dat je het koppelt aan een goed doel! De hulp die hiermee geboden kan worden is fantastisch, heel veel succes deze vierdaagse!
12-05-2017 | 11:12