Ivo scoort knuffels

Ivo Meijers

( Lid van team: Heren 7 )

Qr
van totaal € 150 (31%)

Op maandag 21 mei 2018 (Tweede Pinkerdag) organiseert studentenvoetbalvereniging Odysseus '91 een benefietswedstrijd om geld op te halen voor het Drome(n)daris project voor kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Daarmee wil Odysseus '91 bijdragen aan het geluk van de kinderen in het WKZ. Ze gaan 12 uur lang voetballen waarbij twee teams tegen elkaar gaan strijden. Daarnaast zullen er die dag allerlei activiteiten georganiseerd worden waarmee zij geld ophalen voor het goede doel. 

Het geld dat wordt opgehaald wordt besteed aan knuffels voor de afdeling Drom(n)daris. Op jaarbasis zijn er ongeveer 7.000 kinderen die allemaal na een operatie of onderzoek wakker worden op de recovery (uitslaapkamer) van Wilhelmina Kinderziekenhuis. Al deze kanjers die een tijdje op de afdeling recovery verblijven willen wij een positieve herinnering geven in de vorm van een pluche dromedaris. Zodat de narigheid voor even wordt vergeten.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
10-05-2018 | 00:52
25-04-2018 | 23:16
25-04-2018 | 22:29 Mooie actie, het is die patientjes gegund om iets leuks te krijgen als ze herstellen van een operatie.