Ivo scoort knuffels

This is the fundraising page of Ivo Meijers

( Member of team: Heren 7 )

Qr
from € 150 (31%)

Op maandag 21 mei 2018 (Tweede Pinkerdag) organiseert studentenvoetbalvereniging Odysseus '91 een benefietswedstrijd om geld op te halen voor het Drome(n)daris project voor kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Daarmee wil Odysseus '91 bijdragen aan het geluk van de kinderen in het WKZ. Ze gaan 12 uur lang voetballen waarbij twee teams tegen elkaar gaan strijden. Daarnaast zullen er die dag allerlei activiteiten georganiseerd worden waarmee zij geld ophalen voor het goede doel. 

Het geld dat wordt opgehaald wordt besteed aan knuffels voor de afdeling Drom(n)daris. Op jaarbasis zijn er ongeveer 7.000 kinderen die allemaal na een operatie of onderzoek wakker worden op de recovery (uitslaapkamer) van Wilhelmina Kinderziekenhuis. Al deze kanjers die een tijdje op de afdeling recovery verblijven willen wij een positieve herinnering geven in de vorm van een pluche dromedaris. Zodat de narigheid voor even wordt vergeten.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
10-05-2018 | 00:52
25-04-2018 | 23:16
25-04-2018 | 22:29 Mooie actie, het is die patientjes gegund om iets leuks te krijgen als ze herstellen van een operatie.