Kleding voor extreem vroeggeboren kinderen - verkoop van kerstkransen

Dit is de actie van Marieke Tijbosch
van totaal € 500 (70%)
Zoveel dagen tot de kerst

Heel graag wil ik iets terug doen voor het ziekenhuis gezien mijn eigen ervaring met een extreem vroeggeboren zoon (25 weken). Helaas niet zonder slag of stoot doorgekomen en daarom roept mijn hart om iets te kunnen betekenen.

Buiten is het warm en hartje zomer dus de meeste denken nog niet aan kerst. Maar ik ben al bezig om kerstkransen te maken en langzaam aan nu al te verkopen. Ik verkoop ze voor een minimum bedrag van 15,00 euro en het is aan de koper welk bedrag ze willen betalen. 

Kransen zijn op te halen in Ijsselstein (utrecht) vanaf 25 november tot kerstavond. In sommige gevallen kan ik het komen bezorgen maar graag in overleg om teleurstellingen te voorkomen.

Vanaf 25,00 euro per persoon kan je een workshop kerstkrans komen volgen met een maximum van 4 personen. De eerste boeking is op dit moment al een feit. De teller gaat hiermee harder lopen en kunnen we meer geld dan 500,00 euro ophalen en meer ouders en kinderen helpen om een lichtpuntje te geven in deze zware periode 😁🖒.

Het streven is op dit moment om 500,00 euro op te halen. Het geld wordt beschikbaar gesteld aan de afdeling neonatologie om nieuwe kleding voor extreem vroeggeboren kinderen en/of kinderen die onverwachts zijn gegaan.

Zodat alle kinderen recht hebben op een mooi nieuw pakje. Kleding is duur en het liefste geef je nieuwe kleding. De huid kan je snel beschadigen dus je kan niet overal kleding kopen. Een romper voor een extreem vroeggeboren kindje kost ongeveer 9,00 euro per stuk en een pakje wat bestaat uit een broekje, shirtje en een mutsje kost ongeveer 25,00 euro in totaal. Om iedereen een beeld te geven wat het kost.

Ik hoop natuurlijk op een hoog bedrag om zoveel mogelijk kinderen en ouders blij te maken met deze eenmalige actie. 

Nieuwsgierig? En wil je in contact komen? Zie mijn pagina op facebook:

 

https://m.facebook.com/MT-Homedeco-482975822035010/

 

De teller wordt via deze pagina van actievoorwkz bijgehouden. Doe je mee?

Tot en met zaterdag 25 november stop ik met het maken van kerstkransen. Bestellingen graag ruim voor 25 november doorgeven. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.