Verkoop van kerstkransen voor de afdeling Neonatologie

Dit is de actie van Marieke Tijbosch
van totaal € 500 (79%)
Zoveel dagen tot de kerst

Heel graag wil ik iets terug doen voor het ziekenhuis gezien mijn eigen ervaring.

Mijn zoon is vorig jaar geboren met 25 weken. Helaas niet zonder slag of stoot doorgekomen. Zelf kom ik uit een gezin waarin ook vroeggeboorte is voorgekomen. Mijn broer is stil geboren met 25 weken, mijn zus geboren met 26 weken. Door deze drie kanjers roept mijn hart om iets terug te doen.

Ik verkoop kerstkransen voor een minimum bedrag vanaf 15,00 euro. Ik maak deze op bestelling en volledig naar wens. 

Kransen zijn op te halen in IJsselstein (Utrecht) of Poederoijen (omgeving Zaltbommel in Gelderland) vanaf 25 november tot kerstavond. In sommige gevallen kan ik je krans komen bezorgen maar graag in overleg om teleurstellingen te voorkomen.

Ook kan je een workshop komen volgen. Alle materiaal is daarbij inbegrepen. Voor 25,00 euro per persoon met een maximum van 4 personen.

De teller gaat hiermee harder lopen.

Mijn actie is op dit moment om 500,00 euro op te halen en dit bedrag wil ik beschikbaar stellen aan de afdeling neonatologie.

Ik ben in de decembermaand eenmalig te bezoeken op een kerstmarkt in Waalwijk. In een zorgcentrum voor ouderen. Kerstkransen die ik over heb en welke niet op bestelling zijn gemaakt zijn daar te vinden. Ook dit bedrag wordt gedoneerd aan het Wkz.

Nieuwsgierig? En wil je in contact komen?

Zie mijn facebookpagina:

https://m.facebook.com/MT-Homedeco-482975822035010/

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.