Warme voetjes voor kleine vechtertjes

Dit is de actie van Oma Meijel Breit
van totaal € 10.000 (0%)

Oma Meijel Breit… babyslofjes

Een roze wolk... Helaas geldt dat niet voor iedereen. Soms verloopt een zwangerschap niet zoals ouders verwacht of gehoopt hadden. Ze bevallen (veel) te vroeg of er is iets met hun kindje aan de hand waardoor een ziekenhuisopname vereist is. Die roze wolk kleurt dan ineens heel donker. Op jaarbasis zijn er 1.300 baby’tjes die worden opgenomen op de medium-, high- of intensive care van het geboortecentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (600 prematuur baby'tjes en 700 baby'tjes uit een voldragen zwangerschap).

Voor deze kleintjes en hun ouders wil Oma Meijel Breit iets betekenen. Dit doen wij in de vorm van babyslofjes. Warme slofjes gebreid door lieve oma’s. Gemaakt van de beste materialen voor die kleintjes. Een steuntje in de rug voor de ouders en warme voetjes voor hun baby'tje!

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.