Retteketet, help een ziek kind uit bed

WKZ'cie Comissie van de Sportraad Utrecht
Qr
from € 1.000 (35%)

Wie zijn wij? Wij zijn Lotte Jonker, Eliza Kampfraath, Maaike Wulfse en Caroline Heijmeijer. Wij zijn vier Utrechtse studenten die samen de WKZ’cie vormen. Dit is een commissie, onderdeel van de Sportraad Utrecht, die zichzelf als doel stelt zieke kinderen meer te laten bewegen. Hoe we dat doen is in eerste instantie door een leuke sport- en spelmiddag te organiseren. Daarnaast willen we graag een mooi bedrag inzamelen om de kinderen nog meer sport- en spelmogelijkheden te bieden in de vorm van bijvoorbeeld: een klimrek, goaltjes of een airhockey/tafelvoetbal tafel. Daarnaast kan het geld ook worden besteed aan workshops die de kinderen kunnen volgen om kennis te maken met sporten die zij, ondanks hun handicap, kunnen beoefenen.

Het is bewezen dat beweging essentieel is voor het fysieke, maar ook mentale herstel. Op het moment zijn er pedagogisch medewerkers die de kinderen aandacht geven gedurende hun opname in het WKZ. Ondanks dat er verschillende bewegingsmogelijkheden zijn, willen wij met onze opbrengst dit graag uitbreiden. Meer sport- en spelmogelijkheden brengen ten slotte meer kinderen in beweging.

Dus: Retteketet, help met uw donatie de kinderen uit bed :) !!!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
21-12-2019 | 06:56
08-06-2018 | 11:04
02-05-2018 | 13:57
01-05-2018 | 17:00
30-04-2018 | 08:28