Retteketet, help een ziek kind uit bed

Dit is de actie van WKZ'cie Comissie van de Sportraad Utrecht
van totaal € 1.000 (35%)

Wie zijn wij? Wij zijn Lotte Jonker, Eliza Kampfraath, Maaike Wulfse en Caroline Heijmeijer. Wij zijn vier Utrechtse studenten die samen de WKZ’cie vormen. Dit is een commissie, onderdeel van de Sportraad Utrecht, die zichzelf als doel stelt zieke kinderen meer te laten bewegen. Hoe we dat doen is in eerste instantie door een leuke sport- en spelmiddag te organiseren. Daarnaast willen we graag een mooi bedrag inzamelen om de kinderen nog meer sport- en spelmogelijkheden te bieden in de vorm van bijvoorbeeld: een klimrek, goaltjes of een airhockey/tafelvoetbal tafel. Daarnaast kan het geld ook worden besteed aan workshops die de kinderen kunnen volgen om kennis te maken met sporten die zij, ondanks hun handicap, kunnen beoefenen.

Het is bewezen dat beweging essentieel is voor het fysieke, maar ook mentale herstel. Op het moment zijn er pedagogisch medewerkers die de kinderen aandacht geven gedurende hun opname in het WKZ. Ondanks dat er verschillende bewegingsmogelijkheden zijn, willen wij met onze opbrengst dit graag uitbreiden. Meer sport- en spelmogelijkheden brengen ten slotte meer kinderen in beweging.

Dus: Retteketet, help met uw donatie de kinderen uit bed :) !!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
08-06-2018 | 11:04
02-05-2018 | 13:57
01-05-2018 | 17:00
30-04-2018 | 08:28
30-04-2018 | 08:25