Een gezellige huiskamer die we omdopen tot '32e Skybox van FC Utrecht'

from € 10.000 (10%)

Onze wens: een gezellige huiskamer voor afdeling Papegaai

Op afdeling Papegaai verblijven de kinderen in eenpersoons kamers. Dat is soms heel prettig, maar soms ook een beetje saai. Als verpleegkundigen zien wij dat kinderen elkaar vaak op een positieve manier beïnvloeden. Daarom hebben wij een grote wens: een gezellige huiskamer waar ouders met hun kinderen kunnen verblijven als zij bijvoorbeeld wachten op een operatie. Waar ze tv kunnen kijken of een spelletje kunnen spelen. En waar onze tieners samenkomen om ervaringen uit te wisselen, te gamen of lekker te chillen.

 

Hoe kunt u ons helpen?
Wij gaan graag zo snel mogelijk aan de slag met de nieuwe huiskamer. Daarvoor komt FC Utrecht in actie, starten we zelf acties en hebben wij uw hulp nodig. Samen denken wij dat dit gaat lukken! Helpt u ook mee?

  • Doe een donatie: iedere donatie, groot of klein, is zeer welkom.
  • Start een eigen (sponsor)actie, zoals een sponsorloop, sporttoernooi, flesseninzamelactie of inzameling tijdens een jubileum of verjaardag.
  • Breng het project onder de aandacht bij school, sportclub of serviceclub.

 

Steun met uw bedrijf
Ook met uw bedrijf kunt u ons helpen. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact op met Mathilda Cremer, relatiemanager bedrijven (088-75 610 10, m.b.cremer@umcutrecht.nl).

 

Waarom is uw hulp nodig?
In het Wilhelmina Kinderziekenhuis kunt u rekenen op de beste medische zorg. Zorgbudgetten zijn echter (steeds meer) beperkt. Extra voorzieningen, zoals bijvoorbeeld de inrichting van een huiskamer, kunnen niet uit dit budget betaald worden. Daarom zetten wij ons, samen met Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis & FC Utrecht, in voor dit project.

 

Helpt u mee?  
Namens alle kinderen en medewerkers alvast heel hartelijk dank!

Suzan Hosmar

s.m.hosmar@umcutrecht.nl

View all
15-04-2019 | 19:48
08-04-2019 | 19:59
02-04-2019 | 17:27
31-03-2019 | 19:18
31-03-2019 | 19:10